diverse opdrachtfilms

Natuurmonumenten

Voornes Duin - werken aan een levend landschap - 20 min. over de werkzaamheden van Natuurmonumenten in dit bijzondere duingebied, onder de rook van Pernis.


Het Atelier van Richard Roland Holst - 40 min. over de restauratie van een uniek gebouw in het Brabants landschap. De film is samen met een boekje te koop bij Natuurmonumenten. De film werd in 2012 vertoond op het Architectuur Filmfestival Rotterdam


Elisabeth Snethlage van Foreest - 50 min. over de laatste bewoonster van het landgoed van Foreest. De film werd in de zomer van 2011 vertoond op de tentoonstelling “Prachtige Portretten” in het Stedelijk Museum Alkmaar.


Fort bij Spijkerboor - 20 min. waarin de restauratie van het fort 2 jaar lang volgen. De prachtige structuur van het fort wordt blootgelegd en uiteindelijk weer aan het oog onttrokken.


De Staringkoepel in oude glorie hersteld - 25 min. Aan de oevers van de Berkel bij Lochem liet de dochter van de dichter Staring in de 19e eeuw de theekoepel bouwen wat overbleef was een ruïne. De koepel wordt in oude glorie hersteld door Natuurmonumenten. Het proces van leermeester leerling maakt een belangrijk onderdeel uit van de restauratie.

De film over Voornes Duin is hier te zien

Het Atelier van Roland Holst is hier te zien