MAGDA AUGUSTEIJN werkt na haar afstuderen aan de kunstacademie AKV | St.Joost voor IKON jeugd televisie. Daarna is ze jarenlang werkzaam als editor aan opdrachtfilms en documentaires voor diverse. Sinds 2012 werkt zij als onafhankelijk filmmaker en producer in diverse samenwerkingsverbanden voor zeer uiteenlopende projecten. Als filmmaker is Magda op zoek naar een samenhang tussen verleden en heden, tussen ratio en emotie en tussen verschillende visies op het leven. Naast haar filmwerkzaamheden, is zij werkzaam als kunstschilder: www.augusteijn.nl


SASKIA GUBBELS maakt sinds haar afstuderen aan de St. Joost Kunstacademie korte en lange prijswinnende documentaires. Daarnaast maakt Saskia films in opdracht voor bedrijven, stichtingen en theaterproducties. Sinds 2010 is zij adviseur bij het Mediafonds en geeft workshops interviewtechnieken en research en productie. Ze coacht scholieren bij het maken van hun film en begeleidt beginnende filmmakers in de verschillende fases van hun filmproductie. Meer info: www.saskiagubbels.nl


WILMA KUIJVENHOVEN is filmmaker, cameravrouw en fotograaf. Na de Vrije academie in Den Haag volgt zij de Rietveld Academie en een cameraopleiding in Hilversum. De Stedelijke omgeving, gebouwen en interieurs zijn terugkerende thema’s in haar werk. Het Frans Hals Museum te Haarlem kocht foto’s van haar aan. Sinds 2001 combineert zij haar fotowerk met het maken van films.

CONTACT


Heeft u vragen over de films die wij hebben gemaakt? Wilt u een vertoning van één van onze documentaires? Of wilt u een film laten maken? Neem gerust contact op.


Email: edit@studiovermeer.nl


Magda Augusteijn

Linkedin

magda@augusteijn.nl

Mobiel: nul-zes 27 111 48o


Saskia Gubbels

Linkedin

saskiagubbels@online.nl

Mobiel: nul-zes 47 402 892


Wilma Kuijvenhoven

wkuijvenhoven@planet.nl

Mobiel: nul-zes 29 028 437Tenzij anders overeengekomen is op uitvoering van opdrachten van toepassing de “Algemene Voorwaarden 1993 van de Beroepsvereniging van Film- en Televisiemakers NBF en de Vereniging Audiovisuele Kontakten, de VAK”. Deze zijn op gedeponeerd bij de Griffie van de arrondissementsrecht-bank te Amsterdam onder nr 224/1993.


Algemene Voorwaarden NBF

Onze films zijn te bekijken via Vimeo   >>>>